.

Eloped Arctic +

Eloped Arctic är en kraftig och stabil promenadscooter som är speciellt framtagen för vårt tuffa nordiska klimat. Med sina fyra hjul och sin lite högre markfrigång är den rejält  stadig på vägen och klarar den lite tuffare terrängen.

Säljes för kunds räkning med 2 månaders garanti Laddare och bruksanvisning på svenska medföljer.

Nypris 39.950:-

19 950,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 2 - 5 dagar
Färg
Antal hjul
Skick
Varumärke
Kvantitet
Sista produkten i lager

För att det ska vara smidigt och enkelt vid på- och avstigning är stolen på Eloped Nordic vridbar och går även att justera framåt och bakåt. Stolen kan närmast liknas vid en fåtölj, den är skön att sitta i och gör åkturen extra bekväm. Styret är steglöst ställbart i olika lutningar för en bra körställning. Eloped Arctic är utrustad med belysning, blinkers, rejäla backspeglar, förvaringskorg framtill, förankringsöglor undertill och fäste bak för diverse tillbehör.

PS-EAPLUS
1 Produkt

Särskilda referenser

Våra kunder tycker

Kvalité:
5/5
Service:
5/5
Leverans:
5/5

Följ oss!

Flexibla betalningar

Eloped Artic +

Max hastighet
17 KM/TIM
RÄCKVIDD
30 - 45 KM / laddning
MAX LAST
160 KG

 För att det ska vara smidigt och enkelt vid på- och avstigning är stolen på Eloped Nordic vridbar och går även att justera framåt och bakåt. Stolen kan närmast liknas vid en fåtölj, den är skön att sitta i och gör åkturen extra bekväm. Styret är steglöst ställbart i olika lutningar för en bra körställning. Eloped Arctic är utrustad med belysning, blinkers, rejäla backspeglar, förvaringskorg framtill, förankringsöglor undertill och fäste bak för diverse tillbehör

HÖSTFYNDA NU! en begagnad Eloped Arctic +

Något som verkligen står ut är Eloped Arctic stora och tydliga digitala display som inte bara har hastighets- och kilometermätare utan även klocka och termometer. Eloped Arctic har både hel- och halvfarts inställning, och det går även att stegvis justera hastigheten

Detaljerad Teknisk Information

Eloped Arctic +

För dig som användare är det väldigt lätt att komma igång och lära dig hantera din Eloped Artic! Du har knappar i displayen för att justera hastigheten (hel- och halvfart, och stegvis justering) vilket gör det väldigt smidigt när du vill hålla jämn fart med t.ex. personen som går bredvid eller i trånga utrymmen. Du trycker på gasreglaget med höger hand för att köra framåt, och med vänster hand för att köra bakåt (detta går att justera så att det blir omvänt), och när du släpper går magnetbromsen in och bromsar automatiskt.

Magnetbromsen fungerar även som parkeringsbroms när promenad scootern är stillastående. Den har även en frihjuls spak som gör det enkelt att flytta den för hand i trånga utrymmen vid behov.

750W bakhjulsdrift med magnetbroms

Batteri, antal 2 st 12V seriekopplade långdistansbatterier. Volt/Ah 24 Volt/50Ah eller 24Volt/75Ah tillval

6-10 timmar

160 Kg

100 mm

140 cm

66 cm

120 cm

113 kg inkl batteri

17 km/tim

1,3 meter

30 - 45 km / laddning

3,5 bar

En full laddning tar dig upp till ca:50 km

Du får framföra din promenadscooter överallt där det är tillåtet att gå, så som gångbana, cykelbana och t.o.m. inne i butiken. Du behöver inget körkort vilket gör att vem som helst får köra en promenadscooter.

Våra kunder tycker

Kvalité:
5/5
Service:
5/5
Leverans:
5/5

Följ oss!

Flexibla betalningar

Hemleverans*

*Skåne, Blekinge, Kronoberg, Halland, Kalmar, Jönköping, Västra Götaland. För övriga områden ring gärna först till 070-558 2810