.

Previous
Next

Som ny! Elegant elscooter "Quattro 2" - Röd metallic

SKU EL-ELQUREBEG Kategori Begagnade
26 900,00 kr
Inkl. moms

Nästan som ny! Elegant Quattro 2 passar dig som vill ha en stadig modell med lång körsträcka och goda packmöjligheter! Kör enbart 38 mil. 

Färg
Antal hjul
Skick
Varumärke
Räckvidd
Max brukarvikt
Effekt
Hastighet

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA

Passa på och köp en Elegance promenadskoter modell "Elegant",  fyrhjulig, i röd metallic  som bara har kört 38 mil! Vi garanterar dig en maskin i perfekt skick.

Beskrvning

Quattro 2 passar dig som vill ha en stadig modell med lång körsträcka och goda packmöjligheter! Under styret finns ett fack för ex.vis mindre termos, bakom fotöljen finns en toppbox som rymmer förstärkningskläder, matkassar eller kanske ingredienser till en trevlig picknick. Under fotöljen finns ytterligare ett utrymme att lasta i, här kan det vara bra att ha laddaren, då är den dels skyddad mot stöld och du har den alltid med och kan ladda när tillfälle ges. Hjulen kan frikopplas så den blir lätt att dra för hand, detta görs genom ett lätt tryck med foten på ett handtag på bak och undersidan av scootern (se bild). Bra markfrigång och stora hjul gör den lämpad även utanför asfalten. Den här modellen har även fjärrstyrt larm och keyless funktion, detta går att koppla ur om så önskas.

Kategori Begagnade

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande