.

Eloflex Vårdarstyrning Modell W

Modell W är något helt nytt och unikt, en ny typ av intuitiv vårdarstyrning som innebär att elrullstolen följer minsta rörelse från den som går bakom och kör stolen. Sann ingenjörskonst och ren magi.

11 990,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 2 - 5 dagar
Passar
Skick
Kvantitet

Eloflex W är en helt unik uppfinning. En fantastisk vårdarstyrning som styrs av rörelserna från den som går bakom elrullstolen. Nästan som magi! Vi kallar det för intuitiv vårdarstyrning men i själva verket är det något så enkelt som ett styrhandtag som kontrollerar elrullstolens rörelser. Det unika är att det inte krävs någon som helst kraft för att köra eller styra stolen eftersom handtaget är rörelsekänsligt och följer minsta rörelse från den som går bakom.

EFX-MW
99 objekt

Särskilda referenser

Ny

Eloflex Modell: W

Eloflex W är en helt unik uppfinning. En fantastisk vårdarstyrning som styrs av rörelserna från den som går bakom elrullstolen. 

Nästan som magi! Vi kallar det för intuitiv vårdarstyrning men i själva verket är det något så enkelt som ett styrhandtag som kontrollerar elrullstolens rörelser. Det unika är att det inte krävs någon som helst kraft för att köra eller styra stolen eftersom handtaget är rörelsekänsligt och följer minsta rörelse från den som går bakom.

ett styrhandtag som kontrollerar elrullstolens rörelser

Signaler från handtaget styr sedan elrullstolen och får den att flytta sig i exakt samma mönster som den som går bakom. Den som kör stolen behöver helt enkelt bara lägga en hand på vårdarstyrningen och börja gå. Går man sakta framåt så går stolen det också, går man fort går också stolen fort. Svänger man åt vänster eller höger så gör stolen samma sak och stannar du gör också stolen halt.

Egenskaper

Även i kraftiga backar följer stolen rörelserna från den som kör, och när det går nerför bromsar den automatiskt. Med den intuitiva vårdarstyrningen följer stolen varje rörelse från den som går bakom utan att personen i fråga behöver ägna någon kraft år att rulla stolen. Det här är den optimala vårdarstyrningen.

LYFTHJÄLP

Modell W är ett tillbehör som passar till alla elrullstolar från Eloflex sålda efter april 2018. Du använder den med fördel till någon av våra nya modeller så som X, men den fungerar också på tidigare modeller som L-Plus.

HÖJ OCH SÄNKBAR RYGG

Det intuitiva styrhandtaget kopplas in istället för stolens joystick och drivs av stolens ordinarie kontrollbox och batterier. Man behöver alltså inte ladda vårdarstyrningen separat. Modell W erbjuder två olika känslighet.

AVTAGBAR

Det kompatibla multifästet som levereras tillsammans med modell W innebär att du enkelt monterar styrhandtaget på alla Eloflexmodeller. Du kan enkelt sätta dit, eller ta bort handtaget på några få sekunder.

HOPFÄLLBART

Om du monterar vårdarstyrningshandtaget på någon av våra klassiska hopfällbara elrullstolar som exempelvis M-Plus, L eller L-Plus kan du till och med fälla ihop stolen utan att ta bort styrhandtaget som enkelt kan fällas ner.

SE VÅR FÖRKLARINGSVIDEO:

Sätt på ljudet

Specifikationer

Eloflex Modell: W "Vårdarstyrning"

  • PASSAR ALLA MODELLER*
  • JUSTERBAR HÖJD
  • ENKEL MONTERING
  • VIKT 3 KG

Eloflex Modell W "Vårdarstyrning" - Galleri