.

Filtrera på

Vikt

Vikt

Max brukarvikt

Max brukarvikt

Hastighet

Hastighet

Räckvidd

Räckvidd

Sitthöjd

Sitthöjd

Effekt

Effekt

Flexibla betalningar

Våra kunder tycker

Kvalité:
5/5
Service:
5/5
Leverans:
5/5

Följ oss!

Hemleverans*

*Skåne, Blekinge, Kronoberg, Halland, Kalmar, Jönköping, Västra Götaland. För övriga områden ring gärna först till 070-558 2810

Eloflex

Med 10 modeller finns det en Eloflex för varje användare. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, stark eller svag. Med Eloflex elrullstolar får du utökad frihet och slipper vara beroende av andra.

Aktiva filter

Eloflex K är en liten, lätt och hopfällbar elrullstol för barn och unga. Modell K ger frihet och rörlighet för barn och unga som har svårt att gå. Den passar bra för barn och ungdomar mellan 7 och 15 år.

47 500,00 kr

Eloflex Z är nästa generation av ultralätta elrullstolar. Modell Z har förändrat möjligheterna för en självständig och aktiv livsstil. Vikten på enbart 20 kg och en hopfällbar design gör det möjligt att ta med dig din hopfällbara rullstol överallt.

79 990,00 kr

Resor med elrullstol ska vara enkelt. Med Eloflex C har vi gjort det ännu enklare att ta med sig elrullstolen i bilen, på flyget och i kollektivtrafiken. Den hopfällbara elrullstolen väger bara 16 kg tack vare en ram i kolfiber. Den är enkel att lasta och tar liten plats utan att tumma på komfort och kvalitet.

49 990,00 kr

En revolutionerande och unik elskoter – vi kallar den för hybridskoter

39 900,00 kr

Eloflex D2 är en innovativ hopfällbar elrullstol. Den har samma smidiga design som våra andra elrullstolar men med en smart funktion som gör att den kan tas isär i två delar.

39 990,00 kr

Eloflex P har en elektrisk tiltfunktion på sitsen som underlättar i och urstigning. Den unika uppresningsfunktionen hjälper den med svaga ben att ställa sig upp.

39 990,00 kr

Eloflex F är en utveckling av marknadens mest populära elrullstol. Med unika egenskaper som hopfällbar, kompakt och en aluminiumram med låg vikt har den förändrat hjälpmedelsbranschen

35 990,00 kr

Eloflex modell H är vår kraftigaste modell, speciellt framtagen för våra tyngre och längre användare. En rymlig stol med fantastiska köregenskaper som klarar upp till 200 kg brukare.

49 990,00 kr

Eloflex modell L  är originalet som passar de allra flesta. Med sin smidiga hopfällbara konstruktion och sitt kompakta format är detta en riktig allroundmodell för alla tillfällen och användare.

33 990,00 kr

Eloflex modell X är vårt senaste tillskott i Eloflexfamiljen. En helt ny modell med unik konstruktion speciellt framtagen till våra äldre användare. Modell X är marknadens enda senior-elrullstol.

34 990,00 kr

Ease by Eloflex är en svensktillverkad premiumdyna för långvarigt sittande. Passar alla våra Eloflex modeller vid undantag av modell H vilken kan specialbeställas till info@batterifordon.se

Obs: välj den breddare varianten om du har breddningskit på din elrullstol.

3 499,00 kr