.

Previous
Next

Eloflex Modell C - lättare än någonsin med kolfiber

SKU EL-ELMOC Kategori Eloflex
49 990,00 kr
Inkl. moms

Resor med elrullstol ska vara enkelt. Med Eloflex C har vi gjort det ännu enklare att ta med sig elrullstolen i bilen, på flyget och i kollektivtrafiken. Den hopfällbara elrullstolen väger bara 16 kg tack vare en ram i kolfiber. Den är enkel att lasta och tar liten plats utan att tumma på komfort och kvalitet.

Färg
Skick
Varumärke
Storlek
Vikt
Räckvidd
Sitthöjd
Max brukarvikt
Effekt
Hastighet

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA
Kategori Eloflex Finns i lager först 99 objekt

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande

Eloflex Modell c - Ultralätt elrullstol

Tusentals Eloflexanvändare har redan upplevt de många fördelarna med en lätt och hopfällbar elrullstol. Nu tar vi ytterligare ett steg mot ett aktivt liv med en ultralätt eldriven reserullstol i kolfiber. Kolfiber används nu i allt från cyklar, bilar, båtar, flygplan och bärande konstruktioner. Materialet har dessutom helt förändrat användandet av manuella aktivrullstolar. Anledningen är dess starka konstruktion och samtidigt väldigt låga vikt.

  • HOPFÄLLBAR PÅ SEKUNDER
  • LÅG VIKT & KOLFIBER
  • TA MED I EGEN BIL
  • FLYGGODKÄNDA BATTERIER
  • KOMPAKT & SMIDIG ATT NAVIGERA
  • GOD FRAMKOMLIGHET

Eloflex C är en utpräglad resestol med en lätt vikt på 16 kg.

Nu är det dags att revolutionera hopfällbara elrullstolar på samma sätt! Eloflex C är en utpräglad resestol med en lätt vikt på 16 kg. Den är lättmanövrerad och tar sig fram i trånga utrymmen med en pigg och smidig känsla.

Egenskaper

HOPFÄLLBAR PÅ NÅGRA SEKUNDER

Precis som våra andra modeller är Eloflex C enkel att fälla ihop på några sekunder. Du får enkelt plats med den hopfällda elrullstolen i bilen, inomhus, i husvagnen eller varför inte på båten. Batteriet väger endast 1,8 kg och plockas enkelt ut med ett enhandsgrepp för att underlätta vid lastning och transport.

EN UTPRÄGLAD RESESTOL MED FLYGGODKÄNDA BATTERIER

Eloflex C har tagits fram primärt för att bli din bästa reskamrat, både på semesterresan, jobbresan och i vardagen. Den lätta vikten och det kompakta formatet gör den enkel att ta med sig i en vanlig personbil så att du slipper tänka på specialtransporter. Den är även optimal att navigera i trånga utrymmen. Du tar dig enkelt fram i exempelvis restauranger, butiker, hissar, hotellrum och smala dörröppningar. Eloflex C passar dig som lever ett aktivt liv där självständigheten är högt prioriterad.

MODERN TEKNOLOGI OCH HÖG SÄKERHET

Eloflex använder den senaste teknologin för att din körupplevelse ska bli något utöver det vanliga. Eloflex C har två kraftfulla borstlösa motorer på hela 250 Watt styck. De lätta litiumbatterierna håller sig i nyskick i flera år utan att tappa effekt. Den låga totalvikten och kolfiberramen bidrar till en pigg körupplevelse där du aldrig behöver känna att du tar upp för mycket utrymme på grund av ditt hjälpmedel.

Detaljerad Teknisk Information

ELOFLEX MODELL C – LIKA BRA KVALITET OCH LÄTTARE ÄN NÅGONSIN MED KOLFIBER

Lastvikt: 16 kg utan batteri

Totalvikt: 17,8 kg med batteri

6 km/h

15 km per laddning

2 x borstlösa motorer

2×250 Watt

1 x Litium ION 12 AH/24V

1×188 Wh

1,8 Kg

3 timmar

60 cm

7” fram (massiva), 8,5” bak (massiva)

9 grader

47,5 cm

44 cm

42 cm

Vänster eller höger sida

Avtagbar dyna

16 graders vinkel

93 cm (H) x 57 cm (B) x 93 cm (D)

79 cm (H) x 57,5 cm (B) x 32,5 cm (D)

Eloflex Modell C "Ultralätt" - galleri

Med Eloflex C har vi gjort det ännu enklare att ta med sig elrullstolen i bilen, på flyget och i kollektivtrafiken. Den hopfällbara elrullstolen väger bara 16 kg tack vare en ram i kolfiber. Den är enkel att lasta och tar liten plats utan att tumma på komfort och kvalitet.