.

Eloflex Modell D2 - En innovativ hopfällbar elrullstol

SKU EFX-D2 Kategori Eloflex
39 990,00 kr
Inkl. moms

Eloflex D2 är en innovativ hopfällbar elrullstol. Den har samma smidiga design som våra andra elrullstolar men med en smart funktion som gör att den kan tas isär i två delar.

Skick
Varumärke
Räckvidd
Sitthöjd
Max brukarvikt
Effekt
Hastighet

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA

Eloflex D2 är en innovativ hopfällbar elrullstol. Den har samma smidiga design som våra andra elrullstolar men med en smart funktion som gör att den kan tas isär i två delar. Det underlättar vid transport när stolen ska lastas in i exempelvis bilens bagageutrymme.

Den stabila modellen D2 passar brukare upp till 160 kg och är bekväm samt enkel att manövrera. Eloflex D2 hjälper dig att leva ett aktivt liv med promenader, resor och vardagsutflykter. Du fäller enkelt ihop den och delar den i två lättare delar när du ska transportera din elrullstol.

Kategori Eloflex Varumärke Eloflex Finns i lager först 12 objekt

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande

Eloflex Modell: D2

Den stabila modellen D2 passar brukare upp till 160 kg och är bekväm samt enkel att manövrera. Eloflex D2 hjälper dig att leva ett aktivt liv med promenader, resor och vardagsutflykter. Du fäller enkelt ihop den och delar den i två lättare delar när du ska transportera din elrullstol.

  • HOPFÄLLBAR OCH DELBAR
  • LASTVIKT 15,6 - 17,1 kg
  • KOMPAKT & SMIDIG
  • TA MED I EGEN BIL
  • LÅNG KÖRSTRÄCKA - 30 KM
  • TA MED PÅ FLYG, BUSS OCH TÅG
  • 2 ÅRS GARANTI

Det underlättar vid transport när stolen ska lastas in i exempelvis bilens bagageutrymme.

Den är samtidigt tillräckligt rymlig och stabil för användare upp till 160 kg.

Egenskaper

Noggrant arbete har lagts vid ergonomi och brukbarhet. Det smarta joystickfästet går att fälla ner så att du kommer närmare bordskanten och fotstödet viks undan när du ska sätta dig eller resa dig. 

HOPFÄLLBAR

Det mest unika med Eloflex modeller är att de enkelt kan fällas ihop på några få sekunder. Det kompakta formatet i kombination med den låga vikten tack vare aluminiumkonstruktionen gör den enkel att ta med i bil och på flyg.

DELBAR VID LASTNING

Eloflex D2 kan delas i två delar för att snabbt och smidigt lyfta in elrullstolen i exempelvis bagageutrymmet på en bil. Det ger en lättare hantering än med en hel elrullstol då lastvikten enbart blir 15,6 respektive 17,1 kg.

EXTRA BATTERI

Modell D2 har utrustats med ett tredje, extra batterifack. Användaren kan därmed köpa till ett tredje batteri vilket betyder 50% längre körsträcka. Nu kan du köra upp till 45 km på en enda laddning.

FÄLLBAR JOYSTICK

D2 har ett smart fäste till joysticken som gör att man med ett enkelt handgrepp kan fälla ner joysticken. Fördelen är att man därmed på ett enkelt sätt kan komma närmare ett bord eller minska utrymmet vid lastning.

FJÄDRAD DÄMPNING I FRAMGAFFELN

Modell D2 är utrustad med stötdämpande länkhjulsgafflar. Det innebär att du får en ännu bekvämare och mjukare körupplevelse. Tillsammans med de luftfyllda bakdäcken ger detta god komfort och god dämpning.

JUSTERBART RYGGSTÖD

Modell D2 har ett höj- och sänkbart ryggstöd som även kan vinklas vilket ger maximal komfort både för korta och långa användare. Ryggstödets klädsel kan dessutom slackas eller spännas med kardborreband.

Detaljerad Teknisk Information

eLOFLEX MODELL D2

De stora luftpumpade bakhjulen och den fjädrade dämpningen i framgaffeln ger bra stötdämpning även på ojämna underlag. De två medföljande batterierna ger en körsträcka på 30 km (dvs. ca 5 timmars körning). Modell D2 har även plats för att utöka till tre batterier så att du får ytterligare 15 km körsträcka.

32,7 kg

 6,5 km/h

30 km per laddning

5 timmar per laddning

2 x borstlös högeffektsmotor

2 x 250 Watt

2 x Litium ION 10 AH / 24 V (240 Wh)

1,6 kg

3 timmar

89 cm

9 grader

8″ fram (massiva) / 12″ bak (luft)

50 cm

45/50/55 cm

67 cm (H) x 62 cm (B) x 50 cm (D)

52 cm (H) x 62 cm (B) x 35 cm (D)

44 - 47 cm

Max 160 Kg

Höger, vänster eller på ryggstöd

Löstagbar. Avtagbart fodral

Justerbar höjd, vinkel och klädsel

96 cm (H) x 62 cm (B) x 107 cm (D)

76 cm (H) x 62 cm (B) x 50 cm (D)

Eloflex Model m2 - galleri

Noggrant arbete har lagts vid ergonomi och brukbarhet. Det smarta joystickfästet går att fälla ner så att du kommer närmare bordskanten och fotstödet viks undan när du ska sätta dig eller resa dig.