.

Eloflex Modell F - Marknadens mest populära elrullstol

SKU EFX-MF Kategori Eloflex
35 990,00 kr
Inkl. moms

Eloflex F är en utveckling av marknadens mest populära elrullstol. Med unika egenskaper som hopfällbar, kompakt och en aluminiumram med låg vikt har den förändrat hjälpmedelsbranschen

Vikt
Räckvidd
Sitthöjd
Max brukarvikt
Effekt
Hastighet

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA

Eloflex F är en utveckling av marknadens mest populära elrullstol. Med unika egenskaper som hopfällbar, kompakt och en aluminiumram med låg vikt har den förändrat hjälpmedelsbranschen

Kategori Eloflex Varumärke Eloflex Finns i lager först 11 objekt

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande

Eloflex Modell: F

Genom Eloflex F har vi gjort marknadens mest sålda elrullstol ännu bättre. Eloflex har gett friheten tillbaka till tusentals användare som har svårt att gå. Den här modellen passar de allra flesta oavsett ålder, behov och användningsområde.

  • TA MED I EGEN BIL
  • LÅNG KÖRSTRÄCKA - 30 KM
  • MAX BRUKARVIKT 120 KG
  • TA MED PÅ FLYG, BUSS & TÅG
  • 2 ÅRS GARANTI
  • HOPFÄLLBAR PÅ 2 SEK
  • LÅG VIKT - 26 KG
  • KOMPAKT & SMIDIG

Vi har gjort marknadens mest sålda elrullstol ännu bättre.

Eloflex har gett friheten tillbaka till tusentals användare som har svårt att gå. Den här modellen passar de allra flesta oavsett ålder, behov och användningsområde.

Egenskaper

SMART FOTSTÖD

Modell F har fått ett nytt smart fotstöd med dubbla leder vilket innebär att det kan vikas in under sitsen. På så sätt undviker man att det är i vägen vid i och urstigning. Fotstödet kan monteras i två höjder.

FÄLLBAR RYGG

Modell F har ett justerbart ryggstöd som kan vinklas i tre olika fasta positioner för optimal sittkomfort. Ryggstödets vinkel justeras med ett enkelt handgrepp för ökad sittvariation.

BÖJT RYGGRÖR

För ökad sittkomfort har modell F fått ett ryggrör som är rundat bakåt så att det inte tar i ryggen när man sitter i stolen. Detta ger bättre ergonomi och bekvämare sittställning.

HOPFÄLLBART

Det mest unika med Eloflex modeller är att de enkelt kan fällas ihop på några få sekunder. Det kompakta formatet i kombination med den låga vikten tack vare aluminium-konstruktionen gör den enkel att ta med i bil och på flyg.

DUBBLA BATTERIER

Dubbla batterier ingår alltid som standard när du väljer en elrullstol från Eloflex. Det betyder dubbelt så mycket kraft och effekt. Med en Eloflex kommer du över 30 km på en enda laddning och du får över 5 timmars effektiv användning.

LUFTFYLLDA HJUL

På den här modellen får du stora 12 tums luftfyllda bakhjul vilket ger överlägset grepp och framkomlighet oavsett underlag. Dessutom får du en bekvämare upplevelse när du köp på ojämna underlag som grusvägar och kullersten.

KRAFTIGA MOTORER

Modell F har 2 st kraftfulla motorer på hela 250 watt vardera. Tekniken som används är den allra senaste med borstlös konstruktion vilken drar mindre ström och ger lägre vikt. Resultatet blir längre räckvidd och en bättre körupplevelse.

JUSTERBAR BREDD

Sittbredden på modell F kan justeras i tre olika bredder. Med anpassningsbar sittbredd med måtten 45, 50 och 55 cm blir modell F den perfekta elrullstol för de allra flesta oavsett kroppsform.

Detaljerad Teknisk Information

eLOFLEX MODELL F

Den stabila och kraftfulla ramkonstruktionen tillåter en maximal brukarvikt på upp till hela 160 kg vilket gör modellen populär bland våra lite tyngre användare. Trots den starka ramen är vikten låg och modellen är hopfällbar på några få sekunder. Något som gör stolen enkel att ta med sig i egen bil, eller på resan med flyg, båt, buss eller tåg.

26 kg

 6,5 km/h

30 km per laddning

5 timmar per laddning

2 x borstlös högeffektsmotor

2 x 250 Watt

2 x Litium ION 10 AH / 24 V (240 Wh)

1,6 kg

3 timmar

78 cm

9 grader

8″ fram (massiva) / 12″ bak (luft)

52 cm

45/50/55 cm

43 - 48

Max 120 Kg

Höger, vänster eller på ryggstöd

Löstagbar. Avtagbart fodral

Justerbar vinkel (2,12 & 22 grader) och klädsel

95 cm (H) x 63 cm (B) x 100 cm (D)

75 cm (H) x 63 cm (B) x 40 cm (D)

Eloflex modell f - galleri

Stora luftpumpade bakhjul ger komfort även på ojämna underlag och den här modellen fungerar lika bra inomhus som utomhus. Justerbart ryggstöd, rundat ryggrör och tre sittbredder ger ökad sittkomfort. Det smarta fotstödet och armstöden kan vikas upp för enklare i- och urstigning.