.

Previous
Next

Eloflex Modell K - För barn och unga

SKU EL-ERMOK Kategori Eloflex
47 500,00 kr
Inkl. moms

Eloflex K är en liten, lätt och hopfällbar elrullstol för barn och unga. Modell K ger frihet och rörlighet för barn och unga som har svårt att gå. Den passar bra för barn och ungdomar mellan 7 och 15 år.

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA

ELOFLEX MODELL K

 - För barn och ungdomar mellan 7 och 15 år -

Äntligen har en barn- och ungdomsmodell av den populära elrullstolen Eloflex kommit. Eloflex K är en innovativ hopfällbar elektrisk rullstol för barn och unga. Den har efterfrågats länge, och nu är den här!

Modell K är liten och lätt och har samma eleganta design som de andra Eloflex-modellerna. De stora, luftfyllda bakhjulen ger bra rörlighet på olika underlag och man kommer lätt över små hinder på skolgården. Svängradien är liten och precisionen hög. Den är enkel att köra, vilket gör att små barn (från 7 år) också kan ta sig runt på egen hand. Elrullstolen Eloflex K fungerar lika bra inomhus som utomhus. Med en Eloflex kan du enkelt navigera runt i trånga utrymmen och genom smala dörrar. Livet blir enklare med Eloflex K.

Kategori Eloflex Finns i lager först 12 objekt

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande

ELOFLEX K:
en liten, lätt och hopfällbar elrullstol för barn och unga

Modell K ger frihet och rörlighet för barn och unga som har svårt att gå. Den passar bra för barn och ungdomar mellan 7 och 15 år.

Äntligen har en barn- och ungdomsmodell av den populära elrullstolen Eloflex kommit!

29

kilo
VIKT
(inkl. batterier)

30

kilometer
RÄCKVIDD
(per laddning)

42-47

centimeter
SITTHÖJD
(47-52 cm med dyna)

90

kilo
BRUKARVIKT

3

timmar
LADDNINGSTID

Eloflex K är en innovativ hopfällbar elektrisk rullstol för barn och unga.

Modell K är liten och lätt och har samma eleganta design som de andra Eloflex-modellerna. 

  • HOPFÄLLBAR PÅ 2 SEKUNDER
  • LÅG VIKT: 26 Kg
  • KOMPAKT & SMIDIG
  • TA MED I EGEN BIL
  • LÅNG KÖRSTRÄCKA - 30 KM
  • 2 ÅRS GARANTI

KOMPAKT, MODERN OCH INNOVATIV ELRULLSTOL FÖR RÖRELSEHINDRADE BARN OCH UNGDOMAR

Modell K är liten och lätt och har samma eleganta design som de andra Eloflex-modellerna. De stora, luftfyllda bakhjulen ger bra rörlighet på olika underlag och man kommer lätt över små hinder på skolgården. Svängradien är liten och precisionen hög. Den är enkel att köra, vilket gör att små barn (från 7 år) också kan ta sig runt på egen hand. Elrullstolen Eloflex K fungerar lika bra inomhus som utomhus. Med en Eloflex kan du enkelt navigera runt i trånga utrymmen och genom smala dörrar. Livet blir enklare med Eloflex K.

Stolen är designad så att användare kan växa med stolen. Den kan enkelt justeras i höjd och bredd för att passa barnets behov. Sitsen kan justeras elektriskt i höjdled med 5 cm med hjälp av en motor för att anpassa barnets sitthöjd till skolbänken eller matbordet. Sitsbredden kan justeras med 8 cm. Ryggstödet kan justeras från 2-22 grader för att ge optimal komfort. Armstöden kan justeras både i höjd och längd. Allt detta gör stolen mycket anpassningsbar, vilket är en fördel för växande barn.

VARFÖR VÄLJA ELOFLEX ELRULLSTOL FÖR BARN OCH UNGA?

Eloflex K ger barn och unga friheten att vara delaktiga i det som händer omkring dem. Den gör det lättare att delta i vardagsaktiviteter. Aktiviteter som skolresor, shopping, restaurangbesök, utflykter och besök hos vänner och familj.

Eftersom rullstolen är liten, lätt och enkel att fälla ihop behöver du ingen speciell bil för att ta den med dig. Det gör det också lättare för andra att ta med den i sin egen bil. Barn och unga kan lättare följa med vänner hem från skolan, på aktivitet eller utflykter. Flyggodkända batterier innebär också att du kan ta med den på resan.

Eloflex K elrullstol är gjord av moderna material och avancerad teknik. Det har utvecklats för maximal ergonomi och användarvänlighet. Utrustad med borstlösa kraftfulla motorer och dubbla litiumbatterier som standard kan du vara säker på överlägsen körkomfort och en räckvidd på upp till 30 km (vilket motsvarar ca 5 timmars körning).

EGENSKAPER

SMARTA ARMSTÖD

Modell K är nu utrustad med armstöd som kan justeras både i höjd och längd. Det gör att stolen kan anpassas till varje enskilt barn och gör att barnet kan växa med stolen.

SITTBREDD

Sitsbredden på modell K kan justeras i bredd. Den kan förlängas med upp till 8 cm. Detta gör den till den perfekta elektriska rullstolen för växande barn och ungdomar.

JUSTERBAR HÖJD

På denna modell kan du justera höjden på sitsen med 5 cm med hjälp av en motor. Detta för att kunna anpassa sitthöjden för olika tillfällen och olika bordshöjd. Det möjliggör också individuell anpassning för olika barn och låter barnet växa med stolen.

HOPFÄLLBART

Det mest unika med Eloflex modeller är att de enkelt kan fällas ihop på några få sekunder. Det kompakta formatet i kombination med den låga vikten tack vare aluminium-konstruktionen gör den enkel att ta med i bil och på flyg.

Upptäck den Kompakta och Moderna Elrullstolen Eloflex K:

Hög Kvalité, Innovativ Design för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar!

Lastvikt: 26 kg (utan batterier)

Totalvikt: 29 kg (med batterier)

Max 90 kg

6,5 km/h

30 km per laddning

5 timmar per laddning

2 x borstlös högeffektsmotor

2×250 Watt

2 x Litium ION 10 AH / 24 V (240 Wh)

1,6 kg

3 timmar

78 cm

9 grader

8″ fram (gel) / 12″ bak (luft)

42-47 cm (47-52 cm med dyna)

36-44 cm

36 cm

Höger, vänster eller på ryggstöd

Löstagbar. Avtagbart fodral

Justerbar vinkel (2-22 grader)

89 cm (H) x 63 cm (B) x 100 cm (D)

75 cm (H) x 55 cm (B) x 36 cm (D)

Eloflex Modell K
- skapad för barn och unga -

Eloflex K ger barn och unga friheten att vara delaktiga i det som händer omkring dem.