.

Eloflex Modell P - Tiltfunktion som underlättar i och urstigning

SKU EFX-MP Kategori Eloflex
39 990,00 kr
Inkl. moms

Eloflex P har en elektrisk tiltfunktion på sitsen som underlättar i och urstigning. Den unika uppresningsfunktionen hjälper den med svaga ben att ställa sig upp.

Vikt
Räckvidd
Sitthöjd
Max brukarvikt
Effekt
Hastighet

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA

Eloflex P har en elektrisk tiltfunktion på sitsen som underlättar i och urstigning. Den unika uppresningsfunktionen hjälper den med svaga ben att ställa sig upp.

Kategori Eloflex Varumärke Eloflex Finns i lager först 11 objekt

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande

Eloflex Modell: P

Modell P är framtagen för den som har svårt att resa sig ur en vanlig stol. Med elektrisk lyfthjälp blir förflyttningen både enklare och säkrare. Den elektriska sitslyften gör det dessutom enklare att nå högre upp i skåp och hyllor både hemma och i butiker.

  • TA MED I EGEN BIL
  • LÅNG KÖRSTRÄCKA - 30 KM
  • HOPFÄLLBAR PÅ 2 SEK
  • LÅG VIKT - 28 KG
  • KOMPAKT & SMIDIG
  • TA MED PÅ FLYG, BUSS & TÅG
  • 2 ÅRS GARANTI

framtagen för den som har svårt att resa sig ur en vanlig stol

Det smarta joystick-fästet gör att man kommer närmare bordskanten, det nya fotstödet viks in under sitsen och stora luftpumpade bakhjul ger komfort även på ojämna underlag. Dubbla batterier som standard och plats för ett tredje batteri ger en möjlig körsträcka på hela 45 km och en användning på över 7,5 timmar på en enda laddning.

Egenskaper

LYFTHJÄLP

Eloflex P har en smidig elektrisk lyftfunktion på sitsen som underlättar i och urstigning för den som har svårt att resa sig. Sitsen som lyfts och samtidigt tiltas framåt ger både enklare och säkrare förflyttning.

HÖJ OCH SÄNKBAR RYGG

Modell P har ett höj och sänkbart ryggstöd vilket ger maximal komfort både för korta och långa användare. Ryggstödets klädsel kan dessutom slackas eller spännas med kardborreband.

SMART FOTSTÖD

Modell P har fått ett nytt smart fotstöd med dubbla leder vilket innebär att det kan vikas in under sitsen. På så sätt undviker man att det är i vägen vid i och urstigning. Fotstödet kan monteras i två höjder.

160 KG BRUKARE

Den kraftiga ramkonstruktionen i aluminium tillåter en brukarvikt på upp till hela 160 kg. Dubbla ramfjädrar ger ökad körkomfort. Sittbredden kan dessutom ökas med 5 eller 10 cm.

HOPFÄLLBART

Det mest unika med Eloflex modeller är att de enkelt kan fällas ihop på några få sekunder. Det kompakta formatet i kombination med den låga vikten tack vare aluminium-konstruktionen gör den enkel att ta med i bil och på flyg.

KRAFTIGA MOTORER

Modell P har 2 st kraftfulla motorer på hela 250 watt vardera. Tekniken som används är den allra senaste med borstlös konstruktion vilken drar mindre ström och ger lägre vikt. Resultatet blir längre räckvidd och en bättre körupplevelse.

EXTRA BATTERI

Modell P har utrustats med ett tredje, extra batterifack. Användaren kan därmed köpa till ett tredje batteri vilket betyder 50% längre körsträcka. Nu kan du köra upp till 45 km på en enda laddning.

SMART JOYSTICK

Det nya smarta fästet till joysticken medger att man med ett enkelt handgrepp kan fälla ner joysticken. Fördelen är att man därmed på ett enkelt sätt kan komma närmare ett bord.

Detaljerad Teknisk Information

eLOFLEX MODELL P

Den stabila och kraftfulla ramkonstruktionen tillåter en maximal brukarvikt på upp till hela 160 kg vilket gör modellen populär bland våra lite tyngre användare. Trots den starka ramen är vikten låg och modellen är hopfällbar på några få sekunder. Något som gör stolen enkel att ta med sig i egen bil, eller på resan med flyg, båt, buss eller tåg.

28 kg

 6,5 km/h

30 km per laddning

5 timmar per laddning

2 x borstlös högeffektsmotor

2 x 250 Watt

2 x Litium ION 10 AH / 24 V (240 Wh)

1,6 kg

3 timmar

85 cm

9 grader

8″ fram (massiva) / 12″ bak (luft)

54 cm

45/50/55 cm

43 - 48

Max 160 Kg

Höger, vänster eller på ryggstöd

Löstagbar. Avtagbart fodral

Justerbar höjd och klädsel

90 cm (H) x 62 cm (B) x 107 cm (D)

74 cm (H) x 62 cm (B) x 40 cm (D)

hs 925 galleri

Modell P har högre sitthöjd än våra övriga modeller vilket underlättar urstigningen ytterligare. Eloflex P lämpar sig därför också utmärkt för lite längre användare på grund av sin sitthöjd och möjligheten att höja ryggstödet steglöst.