.

Eloflex Modell Z - En ultralätt elrullstol

SKU EL-ELMOZ Kategori Eloflex
79 990,00 kr
Inkl. moms

Eloflex Z är nästa generation av ultralätta elrullstolar. Modell Z har förändrat möjligheterna för en självständig och aktiv livsstil. Vikten på enbart 20 kg och en hopfällbar design gör det möjligt att ta med dig din hopfällbara rullstol överallt.

Färg
Passar
Skick
Varumärke
Vikt
Räckvidd
Sitthöjd
Max brukarvikt
Effekt

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA

Eloflex Z är nästa generation av ultralätta elrullstolar. Modell Z har förändrat möjligheterna för en självständig och aktiv livsstil. Vikten på enbart 20 kg och en hopfällbar design gör det möjligt att ta med dig din hopfällbara rullstol överallt.

Eloflex Z är elrullstolen för dig som vill ha allt. Det är den mest exklusiva av alla Eloflex-modeller och vi har satsat hårt på att erbjuda dig det bästa tänkbara när det kommer till komfort, säkerhet och utseende. Med Eloflex Z kan du få tillbaka din frihet med stil!

Kategori Eloflex Varumärke Eloflex Finns i lager först 24 objekt

Köps tillsammans med

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande

ELOFLEX Z:
MER ATT UPPLEVA – MINDRE KRÅNGEL!

Eloflex Z är elrullstolen för dig som vill ha allt. Det är den mest exklusiva av alla Eloflex-modeller och vi har satsat hårt på att erbjuda dig det bästa tänkbara när det kommer till komfort, säkerhet och utseende. 

Med Eloflex Z kan du få tillbaka din frihet med stil!

20

VIKT I KG

30

RÄCKVIDD I KM

52

SITTHÖJD I CM

120

MAX BRUKARVIKT I KG

2 x 250

EFFEKT I WATT

nästa generation av ultralätta elrullstolar

Eloflex Z är nästa generation av ultralätta elrullstolar. Modell Z har förändrat möjligheterna för en självständig och aktiv livsstil. Vikten på enbart 20 kg och en hopfällbar design gör det möjligt att ta med dig din hopfällbara rullstol överallt.

  • HOPFÄLLBAR PÅ SEKUNDER
  • LÅG VIKT & KOLFIBER
  • TA MED I EGEN BIL
  • FLYGGODKÄNDA BATTERIER
  • KOMPAKT & SMIDIG ATT NAVIGERA
  • GOD FRAMKOMLIGHET

MER ATT UPPLEVA – MINDRE KRÅNGEL

Transport och resor ska vara lätt, särskilt när de görs med en eldriven rullstol. Eloflex Z kombinerar Eloflex populära originaldesign med en lätt kolfiberram för att ge dig mer frihet både på äventyren och i vardagen. Med en vikt på endast 20 kg är rullstolen lätt att ta med sig i egen bil och i kollektivtrafiken.

Vill du ha en avkopplande semester utomlands, eller kanske till och med resa jorden runt? Eloflex batterier är flyggodkända och följer IATAs internationella rekommendationer. Den är därför den ultimata elrullstolen för dig som gillar att resa. Eloflex Z ger dig bästa möjliga tillgänglighet och komfort både utomhus och inomhus.

SAKER BLIR LÄTTA IGEN

Ett självständigt och aktivt liv ska vara tillgängligt för alla. Eloflex Z ger dig friheten att ta dig runt överallt. Oavsett om du vill ta en lång promenad, handla, uppleva ett kulturevenemang eller träffa vänner och familj så kommer du att få det lättare med din Eloflex.

TILLBRINGA MER TID MED FAMILJ OCH VÄNNER

Besök familj och vänner och följ med dem på aktiviteter. Eloflex Z är lätt att fälla ihop och lasta även när den hanteras för första gången. Det ger dina nära och kära förutsättningar att enkelt hjälpa dig med lastningen om ni ska på en bilresa tillsammans. De kommer dock få kämpa för att hänga på i ditt tempo eftersom du har en räckvidd på 30 km på en laddning!

KRAFTEN LIGGER I DETALJERNA

Möjligheter skapas när genomtänkta detaljer kombineras med toppmodern teknik. Resultatet är en högklassig elrullstol som ger både komfort och prestanda.

EGENSKAPER

KOLFIBERRAM

Kolfiber har blivit populärt i allt från cyklar, bilar, båtar och flygplan. En ram i kolfiber minskar vikten till ett minimum utan att kompromissa med hållbarheten. Det kommer också att bidra till att ge dig en smidig körupplevelse.

LUFTFYLLDA HJUL

Stora luftfyllda hjul skapar stor tillgänglighet på alla underlag samtidigt som de absorberar stötar från marken. Av samma anledning som du skulle välja bra skor för en långpromenad tycker vi att du ska ha de bästa däcken på din rullstol för dina heldagsäventyr.

LÄTTMANÖVRERAD DESIGN

Eloflex Z är designad för att passa de flesta användare. Du manövrerar enkelt elrullstolen med joysticken och kan ta dig igenom trånga utrymmen utan problem. Eloflex Z är hopfällbar på några sekunder och du lär dig lika snabbt hur den ska fällas ihop. Det gör det också enkelt för dina nära och kära när de vill kunna hjälpa dig.

KRAFTFULLA BATTERIER
OCH MOTORER

Eloflex Z är utrustad med två kraftfulla 250-watts borstlösa motorer och två uppladdningsbara litiumjonbatterier. Den ger dig cirka 30 km (5 timmar kontinuerlig) användning. Du kan lita på att din Eloflex tar dig dit du vill med kraft och precision.

DYNA FÖR BEHAGLIGT SITTANDE

Vid köp av en Eloflex Z får du en dyna från Ease by Eloflex på köpet. Ease by Eloflex är en premiumdyna för långvarigt sittande. Den ger dig ökad komfort hela dagen och förhindrar irritation och smärta orsakad av långvarigt sittande.

BYGGD FÖR ATT HÅLLA

Vi vet att en bra rullstol är ungefär som en god vän. Vi vill att ni ska uppleva alla äventyr och dagliga sysslor tillsammans under en lång tid framöver. Eloflex Z har 2 års garanti och en beräknad livslängd på minst 5 år med daglig användning.

Detaljerad Teknisk Information

ELOFLEX MODELL Z – LIKA BRA KVALITET OCH LÄTTARE ÄN NÅGONSIN MED KOLFIBER

Lastvikt: 20,4 kg utan batterier

Totalvikt: 23,6 kg med batterier

30 km

6,5 km/h

2x borstlösa motorer

2×250 Watt

2 x Lithium ION 10AH/24V

2 x 240 Wh

3 timmar

78 cm

Fram 8” massiv, bak 12” luft

52 cm

49 cm

45 cm

Avtagbart tyg

100 x 62 x 110 cm

75 x 64 x 37 cm

Eloflex Modell z
- speciellt anpassad för dig! -

Du är unik och därför är Eloflex Z byggd för att vara justerbar för din bästa passform. Armstöden är justerbara på tre sätt (höjd, bredd och djup) och fotstödet har justerbar höjd.