.

Eloflex S1 Hybridskoter - En revolutionerande och unik elskoter

SKU EFX-S1 Kategori Eloflex
39 900,00 kr
Inkl. moms

En revolutionerande och unik elskoter – vi kallar den för hybridskoter

Antal hjul
Skick
Varumärke
Vikt
Räckvidd
Sitthöjd
Max brukarvikt
Effekt
Hastighet

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA

En revolutionerande och unik elskoter – vi kallar den för hybridskoter

Alla har rätt till ett aktivt liv och det är viktigt att inte begränsas i sin vardag eller på sin semester. Med Eloflex hybridskoter kan du ta dig fram både ute och inne samt  transportera skotern i bilen eller ta med den på flyget. Det ger dig möjligheten att ta långa promenader, handla, träffa vänner och familj samt resa.

Kategori Eloflex Finns i lager först 12 objekt

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande

Eloflex Modell: S1 Hybridskoter

Eloflex hybridskoter är framtagen för att enkelt kunna transporteras i den egna bilen och tas med på flyget utan att göra avkall på de goda köregenskaperna, komforten och kvalitén. Med Eloflex S1 får du en lätt skoter som är enkel att ta med sig, men som också kan köras utomhus i svårare terräng. Eloflex S1 är framtagen för att klara av alla årstider, även vinterhalvåret i det tuffa nordiska klimatet.

  • TA MED I EGEN BIL
  • LÅNG KÖRSTRÄCKA
  • HOPFÄLLBAR PÅ 2 SEK
  • LÅG VIKT - 41 KG
  • KOMPAKT & SMIDIG
  • GOD FRAMKOMLIGHET

Du väljer hur lång skotern ska vara beroende på i vilken miljö du kör.

Hybridskotern S1 är hopfällbar, precis som Eloflex berömda elrullstolar, så att du  enkelt kan ta med dig skotern på resan. Med en knapptryckning kan du även välja hur lång skotern ska vara beroende på i vilken miljö du kör.

Egenskaper

HOPFÄLLBAR

Det mest unika med Eloflex skoter är att de enkelt kan fällas ihop på några få sekunder. Det kompakta formatet i kombination med den låga vikten gör den enkel att ta med sig på resan eller i den egna bilen.

ENKEL ATT NAVIGERA

Eloflex S1 är enkel att styra och du vänjer dig snabbt vid att köra elskotern. Den tydliga displayen och lättåtkomliga knappar för gas, back, belysning och broms ger dig en trygg och lätthanterlig körning.

LÅNG RÄCKVIDD

Den kraftfulla kombinationen av borstlösa dubbla motorer och dubbla litiumbatterier med hög effekt ger dig riktigt god framkomlighet samt en körsträcka på 30 km på en laddning.

LYFTBARA ARMSTÖD

Med ett enkelt handgrepp fäller du upp armstöden på skotern. Det ger dig en enklare i- och urstigning och därmed en säkrare förflyttning till och från skotern.

GOD SITTKOMFORT

Sitsen på Eloflex S1 är ställbar på höjden i tre lägen för att du ska kunna sitta så bekvämt som möjligt. Den ställbara längden bidrar också till att du kan justera hur långt bort styret är. Stora luftfyllda hjul dämpar stötar.

LÅS SKOTERN MED NYCKEL

En trådlös nyckel medföljer till din skoter. På så sätt kan du ställa ifrån dig den utan att behöva oroa dig för att någon obehörig ska kunna använda din Eloflex.

Detaljerad Teknisk Information

eLOFLEX MODELL C - Ultralätt och kolfiber

Den stabila konstruktionen och material av hög kvalitet gör att du alltid kan känna dig säker när du väljer Eloflex. Ramen på Eloflex S1 är tillverkad helt i aluminium vilket ger en låg vikt på skotern utan att tumma på stabilitet och hållbarhet. Du har två års garanti med en Eloflex S1.

41 kg inkl 2 st batterier

max 9 km/h

30 km per laddning

5 timmar per laddning

2 x borstlös högeffektsmotor

2 x Litium ION 10 AH / 24 V (240 Wh)

1,6 Kg

3 timmar

200 cm

9 grader

3 st luftfyllda 12″

55-60 cm

45/50/55 cm

40 cm

Max 120 Kg

Med informationsdisplay

Konstskinn

Ergonomisk design

63 cm (B) x 105 cm (L) 91 cm (H)

63 cm (B) x 105 cm (L) 55 cm (H)

Eloflex Modell S1 "Hybrider" - galleri

Med Eloflex S1 får du en lätt skoter som är enkel att ta med sig, men som också kan köras utomhus i svårare terräng. Eloflex S1 är framtagen för att klara av alla årstider, även vinterhalvåret i det tuffa nordiska klimatet.