.

Modell H

Eloflex modell H är vår kraftigaste modell, speciellt framtagen för våra tyngre och längre användare. En rymlig stol med fantastiska köregenskaper som klarar upp till 200 kg brukare.

44 990,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 2 - 5 dagar)
Vikt
Räckvidd
Sitthöjd
Max brukarvikt
Effekt
Hastighet
Kvantitet
I lager


EFX-MF
12 objekt

Särskilda referenser

Ny produkt

Eloflex Modell: H

I Eloflex modell H har vi gjort det omöjliga. En kraftig elrullstol som klarar brukare på upp till 200 kg men som samtidigt går att fälla ihop och som man kan ta med i en vanlig bil. 

  • TA MED I EGEN BIL
  • LÅNG KÖRSTRÄCKA - 30 KM
  • HOPFÄLLBAR PÅ 2 SEK
  • LÅG VIKT - 28 KG
  • KOMPAKT & SMIDIG
  • TA MED PÅ FLYG, BUSS & TÅG
  • 2 ÅRS GARANTI

Gott om plats och ryms i en vanlig bil.

Modell H är en rymlig stol med gott om plats för den fullvuxne. Väl tilltagen sittbredd, generös sitthöjd och en konstruktion som ger bekväm körställning även för de allra längsta ger ett flexibelt användande. 

*Observera att batterierna dock är för stora för att denna modell ska gå att ta med vid flygresor.

Egenskaper

DUBBEL FJÄDRING

Köregenskaperna för modell H är överlägset bra, även på ojämna underlagen. En av hemligheterna är de dubbla fjädrarna som finns på framgaffeln och som ger extra bekväm körkomfort.

SITTKOMFORT

För extra bra sittegenskaper har modell H en justerbar ryggklädsel. Dessutom finns ett svankstöd som justeras separat. Armstöden kan justeras steglöst och komfortdynan är extra tjock och stabil.

SÄKERHET

Säkerheten är viktig och därför har modell H utrustats med smarta kraftfulla tippskydd som går att fälla in vid transport. Dessutom finner du ett rejält tilltaget justerbart säkerhetsbälte som håller användaren på plats.

HOPFÄLLBART

En elrullstol som klarar 200 kg brukarvikt men som samtidigt är hopfällbar och kompakt, det är verkligen unikt. En vikt under 40 kg ger dig möjlighet att transportera den i en vanlig bil. Det smidiga formatet gör den dessutom framkomlig även på trånga platser.

KRAFTIGA MOTORER

Modell H är utrustad med våra kraftigaste motorer på hela 400 watt vardera. Tekniken som används är den allra senaste med borstlös konstruktion vilken drar mindre ström och ger lägre vikt. Starkare motorer ger bättre framkomlighet, längre räckvidd och en bättre körupplevelse.

LÅNG KÖRSTRÄCKA

Dubbla batterier ingår alltid som standard när du väljer en elrullstol från Eloflex. Dubbel kraft och effekt ger över 25 km körsträcka på en enda laddning. Dessutom finns plats för ett tredje batteri som ger en total körsträcka på över 35 km.

KRAFTIGA HJUL

Den här modellen har extra kraftiga och breda lufthjul runt om vilket ger överlägset grepp och framkomlighet oavsett underlag. Dessutom får du en bekvämare upplevelse när du kör på ojämna underlag som grusvägar och kullersten.

EXTRA RYMLIG

Modell H är vår mest rymliga stol med gott om plats även för den som är lite bredare eller längre. Steglöst justerbara armstöd, rejäl fotplatta, väl tilltagen sitthöjd och ett extra högt ryggstöd ger maximal komfort.

Detaljerad Teknisk Information

eLOFLEX MODELL H

Modell H är ett mästerverk med sin enastående konstruktion och kvalitet. Maximal hållbarhet och ett robust utförande gör dessutom modellen till vår mest framkomliga stol. Stora kraftiga däck runt om, extra kraftiga motorer och dubbelt så kraftfulla batterier ger överlägsen prestanda och tillåter användaren att ta sig fram på de mest ojämna underlagen. En perfekt modell också för dig som bor på landet.

Vikt

38 kg

Hastighet

8 km/h

Räckvidd

40 km med 100 kg last, 30 km med 200 kg

Körtid

5 timmar per laddning

Motor

2 x borstlös högeffektsmotor

Motoreffekt

2 x 400 Watt

Batteri

2 x Litium ION 20 AH / 24 V (480 Wh)

Batterivikt

3,2 kg

Laddningstid

5 timmar

Vändradie

99 cm

Max lutning

12 grader

Hjul

9″ fram (luft) / 13″ bak (luft)

Sitthöjd

54 cm

Sittbredd

51 cm

Sittdjup

51 cm

Brukarvikt

Max 200 Kg

Joystick

Höger, vänster eller på ryggstöd

Dyna

Löstagbar. Avtagbart fodral

Ryggstöd

Justerbar klädsel

Mått

103 cm (H) x 66 cm (B) x 115 cm (D)

Hopfälld

83 cm (H) x 66 cm (B) x 45 cm (D)

Eloflex Modell H - Galleri -

Finesser som dubbel fjädring, extra stor fotplatta, luftfyllda däck runt om, justerbara armstöd, komfortdyna och plats för upp till tre batterier är bara några av modellens finesser.