.

Modell L

Eloflex modell L  är originalet som passar de allra flesta. Med sin smidiga hopfällbara konstruktion och sitt kompakta format är detta en riktig allroundmodell för alla tillfällen och användare.

29 990,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 2 - 5 dagar)
Vikt
Räckvidd
Sitthöjd
Max brukarvikt
Effekt
Hastighet
Kvantitet
I lager

Eloflex modell L  är originalet som passar de allra flesta. Med sin smidiga hopfällbara konstruktion och sitt kompakta format är detta en riktig allroundmodell för alla tillfällen och användare.

Eloflex L är originalet som med sina 52 cm sitthöjd passar de allra flesta. Den här modellen har punkteringsfria däck runt om för säker och trygg.

EFX-ML
12 objekt

Särskilda referenser

Ny produkt

Eloflex Modell: L

Eloflex L är originalet som med sina 52 cm sitthöjd passar de allra flesta. Den här modellen har punkteringsfria däck runt om för säker och trygg färd.

  • TA MED I EGEN BIL
  • LÅNG KÖRSTRÄCKA - 30 KM
  • HOPFÄLLBAR PÅ 2 SEK
  • LÅG VIKT - 26 KG
  • KOMPAKT & SMIDIG
  • TA MED PÅ FLYG, BUSS & TÅG
  • 2 ÅRS GARANTI

Smidig, hopfällbar konstruktion i en kompakt format

De massiva 10 tums bakdäcken ger en god framkomlighet både inne och ute och de funkar perfekt på de flesta underlag. Tänker man köra mycket på ojämna underlag som grusvägar, skogsstigar, gräsmattor och kullersten väljer man dock med fördel modell F.

Egenskaper

DUBBLA BATTERIER

Dubbla batterier ingår alltid som standard när du väljer en elrullstol från Eloflex. Det betyder dubbelt så mycket kraft och effekt. Med en Eloflex kommer du över 30 km på en enda laddning och du får över 5 timmars effektiv användning.

PUNKTERINGSFRITT

På den här modellen får du massiva 10 tums punkteringsfria bakhjul vilket ger en trygg och säker körning, oavsett underlag. Massiva bakhjul är en extra värdefull finess när man är på en resa eftersom man slipper oroa sig för punktering.

KOMPAKT

Modell L blir extra liten och kompakt när man fällt ihop den vilket gör den lätt att lasta in i bilen. Den tar också mindre plats vid förvaring hemma och när man bor på mindre hotellrum. Modellen går att ta med i de allra minsta hissarna.

HOPFÄLLBART

Det mest unika med Eloflex modeller är att de enkelt kan fällas ihop på några få sekunder. Det kompakta formatet i kombination med den låga vikten tack vare aluminium-konstruktionen gör den enkel att ta med i bil och på flyg.

SMART FOTSTÖD

Modell L har fått ett nytt smart fotstöd med dubbla leder vilket innebär att det kan vikas in under sitsen. På så sätt undviker man att det är i vägen vid i och urstigning. Fotstödet kan monteras i två höjder.

FÄLLBAR RYGG

Modell L har ett justerbart ryggstöd som kan vinklas i tre olika fasta positioner för optimal sittkomfort. Ryggstödets vinkel justeras med ett enkelt handgrepp för ökad sittvariation.

TVÄTTBAR DYNA

Ryggklädseln och fodralet är avtagbara och kan tvättas i maskinen för maximal hygien. Under sitsen finns dessutom en avtagbar packväska där man kan förvara sina tillhörigheter under färd.

UPPFÄLLBART

För en enklare i och urstigning har vi valt att göra en konstruktion där båda armstöden enkelt går att fälla upp. Även fotstödet går att fälla upp för en säkrare förflyttning i och ur din Eloflex.

Detaljerad Teknisk Information

eLOFLEX MODELL L

Det kompakta utförandet och marknadens minsta svängradie gör modell L enkel att navigera även på trånga utrymmen. I hopfällt läge är detta vår minsta modell vilket gör att den tar lite plats i bilen och hemma. Modell L förvaras enkelt i en garderob när den inte används.

Vikt

26 kg

Hastighet

 6,5 km/h

Räckvidd

30 km per laddning

Körtid

5 timmar per laddning

Motor

2 x borstlös högeffektsmotor

Motoreffekt

2 x 200 Watt

Batteri

2 x Litium ION 10 AH / 24 V (240 Wh)

Batterivikt

1,6 kg

Laddningstid

3 timmar

Vändradie

76 cm

Max lutning

9 grader

Hjul

8″ fram (massiva) / 10″ bak (luft)

Sitthöjd

52 cm

Sittbredd

46 cm

Sittdjup

43 - 48

Brukarvikt

Max 120 Kg

Joystick

Höger, vänster eller på ryggstöd

Dyna

Löstagbar. Avtagbart fodral

Ryggstöd

Justerbar vinkel (2,12 & 22 grader) och klädsel

Mått

95 cm (H) x 59 cm (B) x 99 cm (D)

Hopfälld

70 cm (H) x 59 cm (B) x 35 cm

Eloflex Model L - Galleri

Dubbla batterier och borstlösa motorerna som standard resulterar i lång körsträcka (30 km) och en användning på över 5 timmar på en enda laddning. Integrerade tippskydd ger säker körning.