.

Modell S1 Hybridskoter

Modell S1 Hybridskoter

En revolutionerande och unik elskoter – vi kallar den för hybridskoter

34 900,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 2 - 5 dagar)
Antal hjul
Skick
Varumärke
Vikt
Räckvidd
Sitthöjd
Max brukarvikt
Effekt
Hastighet
Kvantitet
I lager

En revolutionerande och unik elskoter – vi kallar den för hybridskoter

Alla har rätt till ett aktivt liv och det är viktigt att inte begränsas i sin vardag eller på sin semester. Med Eloflex hybridskoter kan du ta dig fram både ute och inne samt  transportera skotern i bilen eller ta med den på flyget. Det ger dig möjligheten att ta långa promenader, handla, träffa vänner och familj samt resa.

EFX-S1
11 objekt

Särskilda referenser

Eloflex Modell: S1 Hybridskoter

Eloflex hybridskoter är framtagen för att enkelt kunna transporteras i den egna bilen och tas med på flyget utan att göra avkall på de goda köregenskaperna, komforten och kvalitén. Med Eloflex S1 får du en lätt skoter som är enkel att ta med sig, men som också kan köras utomhus i svårare terräng. Eloflex S1 är framtagen för att klara av alla årstider, även vinterhalvåret i det tuffa nordiska klimatet.

  • TA MED I EGEN BIL
  • LÅNG KÖRSTRÄCKA
  • HOPFÄLLBAR PÅ 2 SEK
  • LÅG VIKT - 41 KG
  • KOMPAKT & SMIDIG
  • GOD FRAMKOMLIGHET

Du väljer hur lång skotern ska vara beroende på i vilken miljö du kör.

Hybridskotern S1 är hopfällbar, precis som Eloflex berömda elrullstolar, så att du  enkelt kan ta med dig skotern på resan. Med en knapptryckning kan du även välja hur lång skotern ska vara beroende på i vilken miljö du kör.

Egenskaper

HOPFÄLLBAR

Det mest unika med Eloflex skoter är att de enkelt kan fällas ihop på några få sekunder. Det kompakta formatet i kombination med den låga vikten gör den enkel att ta med sig på resan eller i den egna bilen.

ENKEL ATT NAVIGERA

Eloflex S1 är enkel att styra och du vänjer dig snabbt vid att köra elskotern. Den tydliga displayen och lättåtkomliga knappar för gas, back, belysning och broms ger dig en trygg och lätthanterlig körning.

LÅNG RÄCKVIDD

Den kraftfulla kombinationen av borstlösa dubbla motorer och dubbla litiumbatterier med hög effekt ger dig riktigt god framkomlighet samt en körsträcka på 30 km på en laddning.

LYFTBARA ARMSTÖD

Med ett enkelt handgrepp fäller du upp armstöden på skotern. Det ger dig en enklare i- och urstigning och därmed en säkrare förflyttning till och från skotern.

GOD SITTKOMFORT

Sitsen på Eloflex S1 är ställbar på höjden i tre lägen för att du ska kunna sitta så bekvämt som möjligt. Den ställbara längden bidrar också till att du kan justera hur långt bort styret är. Stora luftfyllda hjul dämpar stötar.

LÅS SKOTERN MED NYCKEL

En trådlös nyckel medföljer till din skoter. På så sätt kan du ställa ifrån dig den utan att behöva oroa dig för att någon obehörig ska kunna använda din Eloflex.

Detaljerad Teknisk Information

eLOFLEX MODELL S1 "Hybrider"

Den stabila konstruktionen och material av hög kvalitet gör att du alltid kan känna dig säker när du väljer Eloflex. Ramen på Eloflex S1 är tillverkad helt i aluminium vilket ger en låg vikt på skotern utan att tumma på stabilitet och hållbarhet. Du har två års garanti med en Eloflex S1.

Vikt

41 kg inkl 2 st batterier

Hastighet

max 9 km/h

Räckvidd

30 km per laddning

Körtid

5 timmar per laddning

Motor

2 x borstlös högeffektsmotor

Batteri

2 x Litium ION 10 AH / 24 V (240 Wh)

Batterivikt

1,6 Kg

Laddningstid

3 timmar

Vändradie

200 cm

Max lutning

9 grader

Hjul

3 st luftfyllda 12″

Sitthöjd

55-60 cm

Sittbredd

45/50/55 cm

Sittdjup

40 cm

Brukarvikt

Max 120 Kg

Styre

Med informationsdisplay

Dyna

Konstskinn

Ryggstöd

Ergonomisk design

Mått

63 cm (B) x 105 cm (L) 91 cm (H)

Mått hopfälld

63 cm (B) x 105 cm (L) 55 cm (H)

Eloflex Modell S1 "Hybrider" - galleri

Med Eloflex S1 får du en lätt skoter som är enkel att ta med sig, men som också kan köras utomhus i svårare terräng. Eloflex S1 är framtagen för att klara av alla årstider, även vinterhalvåret i det tuffa nordiska klimatet.