Smart Smartladdare / Vinterladdare – batterifordon.se

Smart Smartladdare / Vinterladdare

En batteriladdare för dig som inte kan ladda din promenadskoter inomhus!

Denna batteriladdare passar alla promenadskoters på marknaden och är utmärkt för dig som inte kan ladda din promenadskoter inomhus.

Laddaren är av typen pulsladdare. Det innebär att laddaren kan vara ansluten hela tiden då inte fordonet används. Du kan alltså ställa din skoter på hösten och när du tar ut den på våren är den fulladdad utan att batteriet skadats.

Laddaren är utrustad med en temperaturgivare (sensor) vilken är placerad utanför laddaren och påverkas då ej av egenvärme.

Laddarens största fördel är att den temperatur-kompenserar. På sommaren kan skotern exempelvis stå i ett varmt uterum (+ 40˚). Med en vanlig laddare överladdas då batteriet (det kokar), men med vår smartladdare kompenseras värmen med en lägre laddningskurva. Under vintertid arbetar laddaren tvärtom. Den höjer laddkurvan för att på ett optimalt sätt ladda det nedkylda batteriet, genom att värma upp batteriet till plusgrader och sedan ladda batteriet.Ladda ner broschyren genom att klicka HÄR (öppnas i nytt fönster).

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =

Scroll to Top

PROMENAD-

SKOTER

ELOFLEX

ELRULLSTOLAR

BEGAGNADE

MASKINER

ELOFLEX

TILLBEHÖR

NU! 19.900:-

SW 3100 "Allround"

ORD. PRIS 23,900:-

batterifordon_loggan_v2

VÅRT SORTIMENT

PROMENAD-

SKOTER

BEGAGNADE

MASKINER

ELOFLEX

ELRULLSTOLAR

ELOFLEX

TILLBEHÖR