.

Filtrera på

Pris

Pris

  • 290,00 kr - 5 990,00 kr

Skick

Skick

Varumärke

Varumärke

Flexibla betalningar

Våra kunder tycker

Kvalité:
5/5
Service:
5/5
Leverans:
5/5

Följ oss!

Hemleverans*

*Skåne, Blekinge, Kronoberg, Halland, Kalmar, Jönköping, Västra Götaland. För övriga områden ring gärna först till 070-558 2810

Tillbehör för ELOFLEX

Eloflex är en av marknadens smartaste elrullstolar. Egenskaper som lätt, smart, kompakt och hopfällbar gör den unik. Med våra tillbehör kan du göra din Eloflex ännu smartare och anpassa den efter dina egna, individuella behov.

Aktiva filter

Eloflex A är en vårdarstyrning som är speciellt framtagen för Eloflex elrullstolar. Med vårdarstyrningen påslagen styr den som går bakom enkelt elrullstolen på ett bekvämt och säkert sätt.

Eloflex A vårdarstyrning passar modellerna F, P, D2 och L.

5 990,00 kr

Vårdarstyrningen är en arm och ett fäste som innebär att du kan montera joysticken på ryggstödet på din Eloflex.

780,00 kr

Ease by Eloflex är en svensktillverkad premiumdyna för långvarigt sittande. Passar alla våra Eloflex modeller vid undantag av modell H vilken kan specialbeställas till info@batterifordon.se

Obs: välj den breddare varianten om du har breddningskit på din elrullstol.

3 499,00 kr

Nackstödet gör din Eloflex mer individanpassad och användbar, även för de användare som behöver lite extra stöd för huvud och nacke.

2 390,00 kr

Vi har gjort det enkelt för dig och byggt ihop modulerna till färdiga ramper. Allt du behöver göra är att kolla vilken höjd din tröskel har och sen välja den ramp som har rätt höjd. Enklare kan det inte bli!

290,00 kr

Premiumdynan Airpad är Eloflex senaste tillbehör. En fantastisk sittdyna som ökar komforten i din Eloflex. 

2 070,00 kr

Alla nya Eloflexmodeller är utrustade med vårt smarta vikbara fotstöd. Till detta kan man komplettera med vår fotstödförlängning om man har långa ben. 

420,00 kr

Fotstödet kan monteras i två höjder som standard. Man kan dessutom komplettera med vår fotstödförlängning om man har långa ben.

1 430,00 kr

Den nya förvaringsväskan består av en bottenplatta med fyra mindre hjul.

1 790,00 kr

Eloflex lastramper underlättar i och urlastning av våra hopfällbara elrullstolar. Med rampen, som är specialgjord för Eloflex, kan du enkelt lasta in din elrullstol i bilen utan att behöva lyfta den.

2 390,00 kr

Skyddsväskan är det perfekta tillbehöret för dig som vill vara lite extra rädd om din Eloflex vid transport, när du checkar in på flyget eller lastar stolen i bilen. 

1 430,00 kr