.

Eloflex A -Vårdarstyrning

SKU EFX-VSMA Kategori Tillbehör för ELOFLEX
5 990,00 kr
Inkl. moms

Eloflex A är en vårdarstyrning som är speciellt framtagen för Eloflex elrullstolar. Med vårdarstyrningen påslagen styr den som går bakom enkelt elrullstolen på ett bekvämt och säkert sätt.

Eloflex A vårdarstyrning passar modellerna F, P, D2 och L.

Färg
Passar
Skick
Varumärke

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA

Eloflex A är en vårdarstyrning som är speciellt framtagen för Eloflex elrullstolar.

Med vårdarstyrningen påslagen styr den som går bakom enkelt elrullstolen på ett bekvämt och säkert sätt. Vårdarstyrningen består av en ny joystick, två handtag och tumjoystick för den som går bakom stolen. De två handtagen gör att den som går bakom enkelt känner stolens rörelser och kan styra tumjoysticken med god precision.

Med denna vårdarstyrning kan joysticken på armstödet fortfarande sitta kvar som vanligt på stolen. På så sätt kan användaren själv ta över styrningen vid behov. Den nya joysticken har även en lampa som lyser upp vägen framför rullstolen, den kan endast användas när man kör utan vårdarstyrningen.

Du väljer själv om kitet ska sitta på höger eller vänster sida. Tumjoysticken drivs av elrullstolens ordinarie battierer och kontrollbox, du behöver därför inte ladda den. Den drar inte mer batteri att använda så din Eloflex behåller sin långa körsträcka. Den totala vikten på vårdarstyrningskitet inklusive joysticken är 1,5 kg.

Eloflex A passar modellerna F, P, D2 och L.

Kategori Tillbehör för ELOFLEX Varumärke Eloflex Finns i lager först 23 objekt

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande