.

Previous
Next

Viktbart fotstöd

SKU EFX-TVF Kategori Tillbehör för ELOFLEX
1 430,00 kr
Inkl. moms

Fotstödet kan monteras i två höjder som standard. Man kan dessutom komplettera med vår fotstödförlängning om man har långa ben.

Färg
Passar
Skick
Varumärke
Modell

Betala säkert med våra samarbetspartners

DELA

Fotstödet kan monteras i två höjder som standard. Man kan dessutom komplettera med vår fotstödförlängning om man har långa ben. Fotstödsförlängningen är ett extra långt fäste som ersätter det ordinarie fästet på det vikbara fotstödet.

Genom montering av förlängningen kommer fotplattan närmare marken och avståndet mellan dynan och fotplattan ökar. Detta är en praktisk lösning för den med långa ben eftersom sittställningen blir mer korrekt och kommer att upplevas som mer bekväm.

Denna produkt går att kombinera med vår fotstödsförlängning.

Kategori Tillbehör för ELOFLEX Finns i lager först 12 objekt

Köps tillsammans med

Leveranstid
2 - 5 dagar från beställningsdatum.

Promenadskoter och Elrullstolar
Batterifordon i Malmö levererar din nya elmaskin personligen hem till dig i hela södra Sverige.

Begagnade maskiner
Samma leveransvillkor som ovan gäller för våra begagnade maskiner.

Tillbehör
Vi skickar dina tillbehör genom Postnord, alternativt Schenker och DHL. Fraktavgift ligger på 99kr för alla tillbehör och 150kr på tunga paket med hemleverans. Om möjligt levererar vi dina tillbehör i samband med din promenadskoter eller elrullstol.

Priser är inkl moms.

Vi är alltid ute på fältet och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något eller om du planerar provköra våra maskiner i vårt showroom i Malmö.

Skicka oss ett meddelande