.

Smart laddare

En batteriladdare för dig som inte kan ladda din promenadskoter inomhus!

2 900,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 2 - 5 dagar)
Skick
Varumärke
Passar
Kvantitet
I lager

Denna batteriladdare passar alla promenadskoters på marknaden och är utmärkt för dig som inte kan ladda din promenadskoter inomhus. Laddaren är av typen pulsladdare. Det innebär att laddaren kan vara ansluten hela tiden då inte fordonet används. Du kan alltså ställa din skoter på hösten och när du tar ut den på våren är den fulladdad utan att batteriet skadats.

Laddaren är utrustad med en temperaturgivare (sensor) vilken är placerad utanför laddaren och påverkas då ej av egen värme.

BF-SL01
11 objekt

Särskilda referenser

Beskrivning

Denna batteriladdare passar alla promenadskoters på marknaden och är utmärkt för dig som inte kan ladda din promenadskoter inomhus.

Specifikationer
  • Laddaren är av typen pulsladdare. Det innebär att laddaren kan vara ansluten hela tiden då inte fordonet används. Du kan alltså ställa din skoter på hösten och när du tar ut den på våren är den fulladdad utan att batteriet skadats. 
  • Laddaren är utrustad med en temperaturgivare (sensor) vilken är placerad utanför laddaren och påverkas då ej av egen värme.
  • Laddarens största fördel är att den temperatur-kompenserar. På sommaren kan skotern exempelvis stå i ett varmt uterum (+ 40˚). Med en vanlig laddare överladdas då batteriet (det kokar), men med vår smartladdare kompenseras värmen med en lägre laddningskurva.
  • Under vintertid arbetar laddaren tvärtom. Den höjer laddkurvan för att på ett optimalt sätt ladda det nedkylda batteriet, genom att värma upp batteriet till plusgrader och sedan ladda batteriet.