.

Skyddsväska

Skyddsväskan är det perfekta tillbehöret för dig som vill vara lite extra rädd om din Eloflex vid transport, när du checkar in på flyget eller lastar stolen i bilen. 

895,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 2 - 5 dagar
Passar
Skick
Varumärke
Kvantitet

Skyddsväskan är det perfekta tillbehöret för dig som vill vara lite extra rädd om din Eloflex vid transport, när du checkar in på flyget eller lastar stolen i bilen. Väskan skyddar för repor och smuts och från vatten eller snö vid dåligt väder. Väskan är inte vadderad.

Väskan är svart och tillverkad av tålig nylonväv. Man för väskan över Eloflexen när man har stolen hopfälld och fäster den under stolen med spännen. Det finns två handtag på väskan som gör det enkelt att rulla stolen även när väskan sitter på.

Väskan är extra enkel att sätta på eftersom den har öppningsbara slitsar. Med hjälp av kardborrelåsning kan man öppna väskan i båda sidorna för att på så sätt enkelt kunna trä väskan över stolen. När man sedan försluter öppningarna får väskan en perfekt passform oavsett modell.

I botten försluts väskan med två starka spännen. Konstruktionen innebär att väskan kan lyftas i sina handtag med stolen i, utan att man riskerar att den öppnar sig och att stolen faller ur. Detta är extra viktigt när man checkar in sin Eloflex inför resa med flyg eftersom flygplatspersonalen ofta lyfter din Eloflex i handtaget vid ombordlastning. Skyddsväskan passar modellerna F, L, H och P.

EFX-TSV
9 objekt

Särskilda referenser

Väskan skyddar för repor och smuts och från vatten eller snö vid dåligt väder. 

Den är svart och tillverkad av tålig nylonväv (Väskan är inte vadderad.). Man för väskan över Eloflexen när man har stolen hopfälld och fäster den under stolen med spännen. Det finns två handtag på väskan som gör det enkelt att rulla stolen även när väskan sitter på.

Den är extra enkel att sätta på eftersom den har öppningsbara slitsar. Med hjälp av kardborrelåsning kan man öppna väskan i båda sidorna för att på så sätt enkelt kunna trä väskan över stolen. När man sedan försluter öppningarna får väskan en perfekt passform oavsett modell.

I botten försluts väskan med två starka spännen. Konstruktionen innebär att väskan kan lyftas i sina handtag med stolen i, utan att man riskerar att den öppnar sig och att stolen faller ur. Detta är extra viktigt när man checkar in sin Eloflex inför resa med flyg eftersom flygplatspersonalen ofta lyfter din Eloflex i handtaget vid ombordlastning.

Skyddsväskan passar modellerna F, L, H och P.

Enkel att sätta på med sina öppningsbara slitsar

Väskan är svart och tillverkad av tålig nylonväv. Den är inte vadderad.