Besök oss

Se kartan

Ring oss

070-558 28 10

Maila oss

info@batterifordon.se

Vi erbjuder flexibla och smidiga betalningsalternativ.

VÅRA BETALNINGSVILLKOR

Vi erbjuder olika betallösningar som fungerar lika bra vare sig man handlar i en fysisk butik eller online.
Våra samarbetspartners möjliggör att DU som konsument ska kunna välja vilket betalsätt som passar DIG bäst samtidigt som din privata information blir krypterad och oåtkomlig för obehöriga.
Du kan välja mellan att betala med bankkort, faktura, delbetalning, banköverföring eller kontant.

Att betala med banköverföring är smidig, enkel och trygg. En annan fördel med banköverföring är att du behöver inte lämna ut några känsliga uppgifter. Dessutom kan du sköta dina insättningar precis som om du betalar andra räkningar.​

Det är helt gratis att sätta in pengar med banköverföring. Beroende på vilken bank du har sker transaktionen antingen på en gång eller också dröjer det ett par dagar. Dock högst tre bankdagar! Om du vill påskynda på din beställning är det en bra idé att skicka en kopia av transaktionen till info@batterifordon.se.
Dina uppgifter lämnas aldrig ut och all hantering av känslig information sker i enlighet med rådande lagstiftning och vår integritetspolicy. Du betalar enkelt och säkert över Internet med ditt kreditkort/betalkort. Kortbetalningen hanteras av våra betalningspartner: Billmate och Klarna för att garantera en säker betalning. Så här går det till:
När du betalar med Billmate faktura överlåts denna till Billmate AB vilket innebär att du handlar tryggt och enkelt. Du slipper uppge dina kortuppgifter och betalar först efter att du mottagit dina varor. Fakturan skickas via e-post till den e-post adress du anger vid köptillfället.
Betalningstiden för faktura är minst 14 dagar från att ordern skickats ifrån butiken. Om du gör en retur har du möjlighet att flytta förfallodatumet upp till tio dagar på fakturor som inte har förfallit. Det är du som är kredittagare som ansvarar för att betalningen inkommer inom angiven tidsram enligt de villkor du godkänt vid val av betalningsalternativ ”Faktura”. Vid genomförande av köp accepterar du även betalningsansvaret. Skulle du inte hitta fakturan kan du kontakta Billmates kundtjänst för hjälp.

Billmate AB har rätt att utföra stickprovskontroller för att säkerställa fakturan korrekthet samt äkthet. Detta sker t.ex. genom telefonsamtal, legitimationskontroller samt verifiering via elektronisk identifiering, exempelvis Mobilt Bank ID.
Betalningstid för faktura är minst 14 dagar från att ordern skickats från butiken. Fakturan skickas via epost eller brev när ordern skickats. Det är du som är kredittagare som ansvarar för att betalningen inkommer inom angiven tidsram enligt de villkor du godkänt vid val av betalningsalternativ ”Faktura”. Vid genomförande av köp accepterar du även betalningsansvaret.

Skulle du inte hitta fakturan kan du kontakta Billmates kundtjänst för hjälp.

Billmate AB har rätt att utföra stickprovskontroller för att säkerställa fakturan korrekthet samt äkthet. Detta sker t.ex. genom telefonsamtal, legitimationskontroller samt verifiering via elektronisk identifiering, exempelvis Mobilt Bank ID.

Läs mer om Billmates Allmäna Fakturavillkor.

Via Billmate AB kan vi erbjuda dig möjligheten att delbetala ditt köp. Du väljer själv om du vill lägga delbetalning på 3, 6 eller 12 månader (beroende på din kreditvärdighet). Givetvis går det även att betala hela summan eller en större del av den inom avtalsperioden utan extra kostnader. För att kunna välja delbetalning måste du vara över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som görs i samband med köpet. Avierna skickas via e-post.

Kostnader för delbetalningsplan

3.1.3- Billmate Fakturavillkor - Avgifter och ränta

Billmate debiterar ingen avgift för fakturabetalning, butiken kan komma ta ut en fakturaavgift. Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/förseningsavgift samt dröjsmålsränta om 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

3.1.4- Billmate Fakturavillkor - Kreditprövning

För att kunna beställa mot faktura måste beställaren vara ett registrerat svenskt företag eller en person över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Kreditprövningen kan i vissa fall innebära att en kreditupplysning tas. I sådana fall kommer ni bli meddelade om detta postledes eller via e-post. Kreditupplysningen sköts via Creditsafe och är inget som belastar när man ansöker om kredit hos kreditinstitut.

3.1.5- Billmate - Personuppgiftshantering

Vid genomförande av köp med Billmate Faktura som betalningsalternativ kommer Billmate att hantera dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

3.1.6- Billmate - Ångerrätt / Återköp / Reklamation

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du alltid 14 dagar på dig att ångra ett köp eller reklamera en vara. Självklart tar Billmate hänsyn till detta. Det är viktigt att du kontaktar butiken du köpt varan av med din reklamation och flyttar fram förfallodatumet på din faktura genom att kontakta Billmates kundtjänst. Du kan flytta förfallodatumet upp till tio dagar på fakturor som inte har förfallit.

Kom ihåg att det fortfarande kan finnas porto-, retur- och fakturaavgifter kvar som du skall betala även om du ångrar ditt köp enligt butikens köpvillkor.​

3.1.7- Billmate - Överlåtelse

Billmate äger rätt att överlåta, belåna eller pantsätta fordran mot kund till annan. Kund (du) äger inte, utan Billmates skriftliga medgivande, rätt att överföra sina skyldigheter eller rättigheter enligt avtalet på annan part.

Med Klarna kan du handla enklare, mer flexibelt och säkert på nätet. Utan krångel och utan lösenord identifierar vi dig i tjänsten varefter du kan välja det betalsätt som passar dig bäst. Läs gärna Klarnas Villkor. Du kan betala med Klarna faktura, Klarna konto, kort eller med direkt bank. Då du lämnar information i kassan godkänner du Klarnas villkor som du hittar i kassan. Ifall du har frågor gällande betalning ber vi dig direkt vara i kontakt med Klarnas Kundservice.

*Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/ förseningsavgift samt dröjsmålsränta om 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. För att kunna beställa mot faktura måste beställaren vara ett registrerat svenskt företag eller en person över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Kreditprövningen kan i vissa fall innebära att en kreditupplysning tas. I sådana fall kommer ni bli meddelade om detta via e-post. Kreditupplysningen sköts via CreditSafe och är inget som belastar när man ansöker om kredit hos kreditinstitut.

Exempel för 3 månaders delbetalning

Du kan ansöka om att betala i din egen takt (upp till 36 månader) eller betala ett fast belopp per månad. När du delbetalar med Klarna gäller alltid följande:

Exempel för 12 månaders delbetalning

Läs mer om Klarnas Allmänna Kontovillkor.

Dela upp dina månadsbetalningar i den takt som passar dig! Du beställer och vi sköter all annat. Du behöver ej tänka på att betala med en App eller BankID, efter att du blir kreditgodkänd av Wasa Kredit levererar vi din maskin tillsammans med ett köpavtal som du och vi tecknar under. Enklare och smidigare för dig som inte är van med digitalisering eller föredrar ”det gamla sättet”!

Följande kostnader och villkor gäller för ett lån av 50 000 SEK med 24 månader delbetalning :

Räntefri delbetalning - Batterifordon AB har möjlighet att erbjuda sina kunder räntefria delbetalningsalternativ på ett maxbelopp av 100 000 kr och delbetalning upp till 24 månader:

Läs mer om Wasa Kredit Alllmäna Viilkor Direktlånet.

NU! 19.900:-

SW 3100 "Allround"

ORD. PRIS 23,900:-

batterifordon_loggan_v2

VÅRT SORTIMENT

PROMENAD-

SKOTER

BEGAGNADE

MASKINER

ELOFLEX

ELRULLSTOLAR

ELOFLEX

TILLBEHÖR

PROMENAD-

SKOTER

ELOFLEX

ELRULLSTOLAR

BEGAGNADE

MASKINER

ELOFLEX

TILLBEHÖR