.

.

Det här är Batterifordon!

Ett ungt företag med lång erfarenhet. 2006 startade jag och en kollega företaget Eloped, tio år senare såldes det företaget till nya ägare. 2018 kände jag att det var dags att återigen ge kunder livskvalitet med frihet på hjul, och Batterifordon såg dagens ljus. Det är en stor ära att hjälpa kunder, alla som kommer och vill köpa, serva eller bara få råd och tips, finnas för att ge ett roligare och friare liv. Vi säljer promenadskotrar och Eloflex elrullstolar, begagnade och nyservade fordon och en mängd tillbehör, även ramper. Välkommen att se vårt utbud, prata trygghet och upplev friheten med Batterifordon!

Ingvar Andersson, grundare av Batterifordon

Service på riktigt!

Alla våra begagnade fordon är nyservade med nya batterier och med 3 månaders garanti. Det skall vara tryggt att handla av Batterifordon. Vi kör din nya promenadskoter, elrullstol eller begagnade fordon hem till dig, för att visa hur den fungerar och säkerställa att det är rätt fordon för dig. Vi bjuder på hemleveransen. För att det skall bli praktiskt genomförbart för oss, verkar vi i södra Sverige, från Mälardalen ner till Skåne.

Vår nya verkstad i Malmö

Nyservade begagnad maskin.

Frihet för alla!

Alla skall kunna känna frihet att röra sig, även om man har svårt att gå längre sträckor. Med en promenadskoter eller elrullstol får du en möjlighet att komma ut, även i skog och mark. Vi har en mängd olika modeller, för att passa mångas olika behov, kika in på sidorna Promenadskoter, Eloflex elrullstolar respektive Tillbehör för att se vad vi kan erbjuda. Frihet är till för alla!

Titta gärna på vår video och se vad vi kan göra för dig.