.

Lista på produkter från leverantör Eloflex AB

Aktiva filter

Ny

Eloflex A är en vårdarstyrning som är speciellt framtagen för Eloflex elrullstolar. Med vårdarstyrningen påslagen styr den som går bakom enkelt elrullstolen på ett bekvämt och säkert sätt.

Eloflex A vårdarstyrning passar modellerna F, P, D2 och L.

4 990,00 kr

Resor med elrullstol ska vara enkelt. Med Eloflex C har vi gjort det ännu enklare att ta med sig elrullstolen i bilen, på flyget och i kollektivtrafiken. Den hopfällbara elrullstolen väger bara 16 kg tack vare en ram i kolfiber. Den är enkel att lasta och tar liten plats utan att tumma på komfort och kvalitet.

49 990,00 kr

Vårdarstyrningen är en arm och ett fäste som innebär att du kan montera joysticken på ryggstödet på din Eloflex.

690,00 kr

En revolutionerande och unik elskoter – vi kallar den för hybridskoter

35 900,00 kr

Eloflex D2 är en innovativ hopfällbar elrullstol. Den har samma smidiga design som våra andra elrullstolar men med en smart funktion som gör att den kan tas isär i två delar.

37 990,00 kr

Nackstödet gör din Eloflex mer individanpassad och användbar, även för de användare som behöver lite extra stöd för huvud och nacke.

1 490,00 kr

Eloflex P har en elektrisk tiltfunktion på sitsen som underlättar i och urstigning. Den unika uppresningsfunktionen hjälper den med svaga ben att ställa sig upp.

37 990,00 kr

Eloflex F är en utveckling av marknadens mest populära elrullstol. Med unika egenskaper som hopfällbar, kompakt och en aluminiumram med låg vikt har den förändrat hjälpmedelsbranschen

33 990,00 kr

Premiumdynan Airpad är Eloflex senaste tillbehör. En fantastisk sittdyna som ökar komforten i din Eloflex. 

1 990,00 kr

Eloflex modell H är vår kraftigaste modell, speciellt framtagen för våra tyngre och längre användare. En rymlig stol med fantastiska köregenskaper som klarar upp till 200 kg brukare.

47 990,00 kr

Skyddsväskan är det perfekta tillbehöret för dig som vill vara lite extra rädd om din Eloflex vid transport, när du checkar in på flyget eller lastar stolen i bilen. 

895,00 kr

Eloflex modell L  är originalet som passar de allra flesta. Med sin smidiga hopfällbara konstruktion och sitt kompakta format är detta en riktig allroundmodell för alla tillfällen och användare.

31 990,00 kr